top of page

Hvordan fortoner en dag seg på Lykkepoten?

Dagen starter kl 07, da åpner vi for hundene til at di kan gå ut i sine egne luftegårder. Imens hundene gjør sitt fornødne i luftegården lager vi mat til hundene, vi bruker Eukanuba hundefor blandet med litt Norwegian Polar kjøttfor. Noen skal ha medisiner og det blir gitt i henhold til anvisning.

Alle rommene har utgang til egen luftegård som har overbygget tak, terasse og underlag med singel. Alle luftgårdene har tette vegger for innsyn at "innpåslitne" naboer ;-) 

Så skal hele kennelen vaskes og mens vi gjør det blir hundene i tur og orden sluppet ut på lekeplassen. Alle luftegårdene blir spylt og plukket rene for avføring, god hygiene er viktig for oss og gjestene.

Etter åpningstiden vår 9-10 blir hundene luftet videre, noen går på tur og andre blir luftet på di store inngjerede markene vår, som er di fleste hunders favoritt. På sommerens varme dager forsøker vi å få tid til å bade med hundene. Noen hunder blir også av og til syklet med, men det kommer helt ann på hva dem er vandt med og trives med.

 

Vi forsøker så godt vi kan å få hundene til å gå i mindre flokker og vi er veldig nøye med hvem vi plasserer sammen. Vi tar ingen unødvendige sjangser.

En tispe og en hannhund som går overens og trives i hverandres selskap deler rom sammen, vi ser at hundene setter pris på det og faller mere til ro. 

Hvem som skal gå sammen og ikke bruker vi mye tid på, leken skal være jevnbyrdig, størrelse, rase og alder spiller av og til inn, men det er aldri en regel uten untak.

Vi vil forsøke å gi ett så godt og trygt opphold til hunden din som overhode mulig. Når vi legger oss for kvelden skal det være en god følelse for oss også at alle hundene har blitt sett og fått dekket sine behov.

Etter lufting og aktivisering blir det noen timer hvile for hundene før det er på ann på ny runde med lufting, kos, stell og kveldsmaten blir servert. Hundene kan gå inn og ut av rommene sine til sine egne luftegårder nesten gjennom hele dagen og kvelden men blir naturligivs stengt inn på nattestid. Det er iløpet av dagen 3 gode runder med lufting og mental stimulering på markene og lekeplassen vår, det hundene løper på markene klarer vi aldri å ta igjen på tur

Vi har 12 mål med marker som er inngjerdet i 4 paraseller og i tillegg til det er det lekeplassen som er ca 1 mål

Hundene blir tatt inn på kvelden mellom 22-23.

Så lenge du ikke hører fra oss så går det fint. Vi vil ta kontakt dersom det er noe galt. Video og bilder blir lagt ut på Snap og Facebook, og di kommer når vi har tid. Vi har travle dager og gå rundt med mobilen til enhver tid er ikke mulig da vi må være fokuserte og "tilstede"når vi lufter hunder sammen. Det tar tid å implentere nye hunder til både plassen og andre nye lekekamerater.

Vi bruker positiv belønning og jobber mye med kontakt. Når det kommer nye hunder som aldri har vært her før sørger vi for å etablere kontakt med dem før vi introduserer den til en passende lekekamerat.

Hvordan bor hundene ? 

Alle rommene har tette vegger slik at ingen plagsomme naboer kan stå og erte opp andre. Alle rommene har tilgang til egen luftegård med overbygget tak. Det er terasse ute i hver luftegård og videre utover er det singel. Alle veggene til naboene er også tette ute slik at det blir mest mulig ro mellom hundene.

Vi har tepper og senger til hundene b

Trivelig gjeng som koser seg sammen 

Store lyse rom 

Samson koser seg i sjøen 

Kara og Boris koser seg på marka og legger bak seg mange mil iløpet av økta og løper mye mere enn hva vi kunne tatt igjen på tur :-) 

Av og til blir den store og "skummle" den tryggeste <3 

bottom of page